НЕЛИНЕЙНИ

Услуги по заявка

168 часа ООД ЕИК 831400025
Държава България
Адрес на управление гр. София, ул. Св. Св. Кирил и Методий № 84
Органи на управление Управители - Венелина Гочева (поотделно) и Борислав Зюмбюлев (само заедно с другия управител)
Съдружници Про Нюз България АД, ЕИК 202217061 и Медиа Холдинг АД, ЕИК 040098365
Действителни собственици, вписани съгласно ЗМИП Kъм Търговски регистър
Услуги по заявка Видео по поръчка
Параметри 1.Услуга, достъпна на адрес: 
https://www.24chasa.bg/ и https://m.24chasa.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

2.Услуга, достъпна на адрес:
https://www.bgfermer.bg/ и https://m.bgfermer.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите в областта на земеделието и агробизнеса. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

3.Услуга, достъпна на адрес:
https://www.168chasa.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

4.Услуга, достъпна на адрес:
https://www.bgdnes.bg/ и https://m.bgdnes.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

5.Услуга, достъпна на адрес:
 https://www.mila.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, насочено към жените. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

6. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.24zdrave.bg/ и  https://m.24zdrave.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано в областта на здравната тематика. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

7. Услуга, достъпна на адрес:
 https://www.mama24.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за родители. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

8. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.dotbg.bg/ и  https://m.dotbg.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано в областта на икономиката, бизнеса, финансите. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

9. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.hiclub.bg/ и  https://m.hiclub.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за тийнейджъри. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

10. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.spomen.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за отминали времена и хора. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

11. Услуга, достъпна на адрес:
 https://www.mentrend.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за мъже. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

12. Услуга, достъпна на адрес:
 https://www.gradina24.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за градинарство и хоби градинари. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

13. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.24varna.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за информация за региона на гр. Варна. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

14. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.24burgas.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за информация за региона на гр. Бургас. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

15. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.24plovdiv.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за информация за региона на гр. Пловдив. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

16. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.24sofia.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за информация за региона на гр. София. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

Териториален обхват неограничен
Дата на стартиране 31.03.2009 г.