НЕЛИНЕЙНИ

Услуги по заявка

168 часа ЕООД ЕИК 831400025
Държава България
Адрес на управление гр. София, ул. Св. Св. Кирил и Методий № 84
Органи на управление Управители - Венелина Гочева (поотделно) и Борислав Зюмбюлев (само заедно с другия управител)
Едноличен собственик на капитала Про Нюз България АД, ЕИК 202217061
Действителни собственици, вписани съгласно ЗМИП Kъм Търговски регистър
Услуги по заявка Видео по поръчка
Параметри 1.Услуга, достъпна на адрес: 
https://www.24chasa.bg/ и https://m.24chasa.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

2.Услуга, достъпна на адрес:
https://www.bgfermer.bg/ и https://m.bgfermer.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите в областта на земеделието и агробизнеса. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

3.Услуга, достъпна на адрес:
https://www.168chasa.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

4.Услуга, достъпна на адрес:
https://www.bgdnes.bg/ и https://m.bgdnes.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

5.Услуга, достъпна на адрес:
 https://www.mila.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, насочено към жените. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

6. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.24zdrave.bg/ и  https://m.24zdrave.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано в областта на здравната тематика. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

7. Услуга, достъпна на адрес:
 https://www.mama24.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за родители. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

8. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.dotbg.bg/ и  https://m.dotbg.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано в областта на икономиката, бизнеса, финансите. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

9. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.hiclub.bg/ и  https://m.hiclub.bg/
(десктоп и мобилна версия)
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за тийнейджъри. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

10. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.spomen.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за отминали времена и хора. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

11. Услуга, достъпна на адрес:
 https://www.mentrend.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за мъже. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

12. Услуга, достъпна на адрес:
 https://www.gradina24.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за градинарство и хоби градинари. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

13. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.24varna.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за информация за региона на гр. Варна. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

14. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.24burgas.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за информация за региона на гр. Бургас. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

15. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.24plovdiv.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за информация за региона на гр. Пловдив. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

16. Услуга, достъпна на адрес:
https://www.24sofia.bg/
Описание и основни параметри:  Предоставяне на аудио-визуално съдържание при поискване от потребителите, специализирано за информация за региона на гр. София. Съдържанието е под редакционния контрол на дружеството.

Териториален обхват неограничен
Дата на стартиране 31.03.2009 г.