НЕЛИНЕЙНИ

НЕЛИНЕЙНИ

Услуги по заявка

БУЛСАТКОМ ЕООД ЕИК 206575401
Държава България
Телефон 080013800 /02 9654730
е-mail [email protected]
Уеб сайт www.bulsat.com
Адрес на управление гр. София 1784, р-н Младост, ул. Магнаурска школа № 15, ет. 4
Органи на управление Николай Стефанов Андреев
Едноличен собственик на капитала Словения Броудбанд С.а.р.л., В145882, чуждестранно юридическо лице - Люксембург
Действителни собственици, вписани съгласно ЗМИП Kъм Търговски регистър
Услуги по заявка Видео по поръчка
Параметри Услугата bulsatcom VoD ще осигурява:
1. Потребителски достъп до каталог от аудио-визуални произведения - филми, сериали, новини, публицистични и други предавания, и друго видео съдържание, определено от Булсатком ЕООД, по начин, позволяващ този достъп да бъде осъществен от място и по време, индивидуално избрани от всеки потребител;
и
2. Включване на допълнителна услуга с наименование bulsatcom channel в рамките на предоставяната от Булсатком ЕООД услуга bulsatcom VoD, предоставяща достъп на потребителите до плейлиста с аудио-визуални произведения и самопромоционални съобщения, подредени по начин и поредност, предварително определени от Булсатком ЕООД.

Териториален обхват национален
Дата на стартиране 01.09.2014 г.

Плати за да гледаш/ Pay-Per-View
Параметри 24-часов потребителски достъп до аудиовизуални произведения (филми) в рамките на лицензионни прозорци, посредством кодирани средства за предаване  в електронна съобщителна мрежа и включени в каталог и предварително определени от Булсатком ЕООД. В рамките на предоставяната услуга, даваща достъп на потребителите до плейлиста с аудиовизуални произведения и самопромоционални съобщения подредени по начин и поредност, предварително определени от Булсатком ЕООД.
Териториален обхват национален
Дата на стартиране 28.07.2015 г.