Проекти на дневен ред

Начало » Дейности » Проекти на дневен ред

Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 13 юни 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 30 май 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 23 май 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 16 май 2024 г.
Проект на дневен ред за извънредно заседание на СЕМ на 25 април 2024 г.
Проект на дневен ред за извънредно заседание на СЕМ на 25 април 2024 г.
Проект на дневен ред за извънредно заседание на СЕМ на 25 април 2024 г.
Проект на дневен ред за извънредно заседание на СЕМ на 25 април 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 25 април 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 18 април 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 11 април 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 04 април 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 28 март 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 21 март 2024 г. Началният част на заседанието на СЕМ се отлага за 13:00 часа.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 14 март 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 06 март 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 29 февруари 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 15 февруари 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 24 януари 2024 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 18 януари 2024 г.