Проекти на дневен ред

Начало » Дейности » Проекти на дневен ред

Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 29 април 2020 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 15 април 2020 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 2 април 2020 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 27 март 2020 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 11 март 2020 г.
Проект на дневен ред за извънредно заседание на СЕМ на 2 март 2020 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 26 февруари 2020 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 12 февруари 2020 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 5 февруари 2020 г.
Проект на дневен ред за извънредно заседание на СЕМ на 4 февруари 2020 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 29 януари 2020 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 22 януари 2020 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 09 януари 2020 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 20 декември 2019 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 11 декември 2019 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 4 декември 2019 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 27 ноември 2019 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 20 ноември 2019 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 13 ноември 2019 г.
Проект на дневен ред за извънредно заседание на СЕМ на 7 ноември 2019 г.